WIE BEN IK?

OVER MIJ

Even voorstellen, mijn naam is Petra Tromp. Ik ben 51 jaar oud, geboren in Schagen en moeder van twee volwassen kinderen die niet meer thuis wonen.

 

Na een kleine omzwerving van 15 jaar Amsterdam woon ik nu naar alle tevredenheid alweer ruim 35 jaar in Callantsoog. Ik woon momenteel samen met mijn Rhodesian Ridgeback, twee Chihuahua's, twee katten.

 

Dieren zitten in mijn bloed, er zijn altijd dieren om mij heen. Toen ik eenmaal op mijzelf ging wonen heb ik verschillende dieren in en om het huis gehad: honden en katten, maar ook konijnen, vissen, vogels, cavia's, een fret en een pony. Ik heb zelfs een eend van pul tot volwassen exemplaar grootgebracht.

 

Mijn moeder zei altijd tegen mij "jij moet op een boerderij gaan wonen, daar kun je je liefde voor de dieren kwijt", hoewel moeders altijd gelijk hebben, is dat er helaas nooit van gekomen.

 

Verder heb ik jaren in een hondentrimsalon gewerkt en heb er later zelf ook één gerund. In 2011 kreeg ik de kans om een andere tak van het werken met honden waar te mogen maken, mijn eigen hondenuitlaatservice, en zo is HUS-Happy Dog geboren.

Daarnaast is fotografie mijn hobby en hoop hier ook wat professioneler in te mogen worden.

petrapetra.jpg
Gediplomeerde uitlaatservice

"Betrouwbaar, zeer liefdevol en betrokken voor je hond. Veilig en netjes, echt een aanrader!"
- Lisette F.