In het zonnetje!

Mijn eerste blog! Zo nu en dan zet ik een van de honden in het zonnetje en schrijf daar een persoonlijk stukje bij. Hoewel alle hondjes mij even lief zijn, zullen de blogs heel verschillend zijn omdat ik met iedere hond een andere band heb en ze natuurlijk allemaal verschillend zijn met verschillende "kuren".

Laat ik beginnen met een van mijn eerste hondjes toen ik mijn hus begon, Evie. Evie kwam in 2011 als pup bij mij in mijn nieuwe hus.. Evie, Laika en Harry, daar begon ik mee! Super trots was ik op mijn eerste ondeugende roedeltje. Evie en Laika waren beide een pup, Harry was al wat ouder en heeft er helaas niet lang bij kunnen zijn, al snel was Harry overleden (zie memoriam pagina). Evie groeide uit tot mijn "regelteefje" die benaming klinkt misschien niet positief maar is heel erg positief bedoeld. Want regelen doet en kan ze! Ik hoef mijn stem maar naar een andere hond te verheffen of Evie springt bij en regelt het wel even. Ik mag wel zeggen dat wij samen ondertussen een behoorlijke sterke en bijzondere band hebben opgebouwd. Ik heb een goeie hulp aan Evie, zeker als er nieuwe pubers in de hus komen. Tante Evie voedt ze wel op en dimt het puberale gedrag wel in. Evie, mijn "regelteefje" wat moet ik zonder jou!